Monday, February 6, 2012

Hiburan Tanpa Suara.

Assalamu'alaikum. Haii bloggers. Sorry ah lama tak update. *Cakap macamlah ada orang nak ambil tahu perkembangan blog aku.

Entry kali ni just gambar je ye. Berikut adalah cerita yang SANGAT SUSAH UNTUK MENGELUARKAN SUARA tapi mampu menghiburkan seisi keluarga yang menontonnya. Jom tengok.

1. TOM AND JERRY








2. ROADRUNNER SHOW.










3. PINK PANTHER








4. FELIX THE CAT








5. CHARLIE CHAPLIN








6. MR BEAN









Thats all. Tuntasnya, silent is better right? Body language is the best. (:
Assalamu'alaikum dan selamat sejahtera bloggers. :D

4 comments:

  1. 1.2 dan enam kegemaran saya.
    selepas menonton rancangan tersebut.
    saya rasa seperti hendak menjilat jari.
    sedap sungguh cerita nya.

    ReplyDelete
  2. Ada apa dengan jari awakk? Hahaha

    ReplyDelete
  3. pink pnther tak best sangat :P

    nuffnang yang bayar kita la awak, bukan kita bayar dia.
    pegi je register kat nuffnang.com.my nanti baca semua instruction.
    sonang jo! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Kak Fa! :D Kita nak jugak nuffnang. Macam sepi ah blog ni tak ceria. ><

      Delete