Tuesday, January 31, 2012

Kan best kalau Maxis LEBIH baik hati.

Assalamu'alaikum. Hai bloggers terutamanya pengguna Maxis. Hahh aku pun pengguna Maxis.

Pengguna Maxis sekalian nak nak yang guna reload punya kan. Mesti korang tahu yang 31 Januari 2012 ni date terakhir untuk dapatkan RM3 percuma dan 20 SMS ke rangkaian Maxis-Maxis sahaja. Sobss. Walaupun nampak sikit. Tapi kalau dah keadaan terdesak. Untungg tu RM3 tu.

Hmm, caranya kauorang topup RM15 dan ke atas maka tak lama kemudian korang akan dapat mesej kredit tambahan RM3 dan 20 SMS percuma. Memula aku taktau langsung. Ada satu hari bapak aku topupkan RM20 dalam fone aku. Gile banyakk. Pastu tak lama kemudian aku dapat mesej kata "you have been topup with RM3 by blablablabla..." Gile curious aku. Memula aku expect bapak aku topupkan lagi la kan. Sekali dia kata takda. Aku pun buat tak kisah. Lamalama barulah aku tahu. Pehh Maxis! Terima kasih! Sayang kau banyakbanyak. Hehe.


TAPI hari ni last. Sobs sobss. Takpelah,kredit aku pun banyak lagi. Aku harap Maxis ada banyak lagi khidmat yang menarik seperti ini. Sebab dari darjah 6 aku dah pakai maxis. Nombor yang sama lagi. Hehehe.

Okayy babaiii. Tu je aku nak cerita. Assalamu'alaikum.



LAMA TAK MAKAN OREO. YUM YUMM :D

6 comments:

  1. NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip,tuto n cerita blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman bl0g pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow..lg 1 pakjoe nk bg tau dekat tuan blog mai terjah sini http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2012/01/orang-kata-janganjangan-le-x-dengar-ke.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks pakjoe. Saya selalu ikuti perkembangan blog pakjoe. Memang bestt! :D Okayy nanti saya terjah tauu. Hehe thanks komen! :D

      Delete
  2. hahaha...mang best pun guna maxis...aku guna maxis surf internet semuanya free...sial bole tengok astro n denran radio astro lagi...kalau nak tahu lebih lanjut singgah ke blog aku nie erk... http://tabekpuang.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh tengok astro? PEHHH apesal kita tak boleh? :O Okayy kita singgah blog anda.

      Delete
  3. ptut ler shark dpt Rm3 smalam..
    hari las dh upanyer smalam
    ada gak ler unutng topup lebih smalam

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mesti pelik kan mana datangnya RM3 tu? Hohooo. Mesti banyak kredit kan sekarang? Bagus bagus. Share sikit. Gurau je. Heheh

      Delete